Nieuw! Jau®️ Online fysiotherapie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer verder kunt. Interesse? Lees hier verder en maak je online afspraak. >>

Corona Virus

 

Goed nieuws, wij zijn weer volledig geopend.

Update 01-07-2020:
Jau® Centrum in Beweging heeft sinds de maand mei groen licht gekregen om de zorg die wij leveren te hervatten. Nieuws waar wij zeer blij mee zijn want dat betekent dat wij jou volledig kunnen helpen. De Groepslessen van het Jau®-Fitplan zijn sinds 1 juli ook weer opgestart.

Heb je (fysieke)klachten waarbij wij jou mee kunnen helpen?
Neem contact met ons op en samen bekijken we wat de beste manier is om je zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

 


Extra (hygiëne-)maatregelingen
Voor het behandelen in de praktijk zijn de omstandigheden nog wel even anders dan dat je gewend bent. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we de behandeling in de praktijk. Daarnaast hebben we nog steeds de mogelijkheid om online fysiotherapie in te zetten voor jou. Als jij of iemand in jouw gezin symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we de behandeling tijdelijk uit.

Belangrijk is dat we ons sowieso houden aan de hygiënevoorschriften, dat betekent:

  • Geen handen schudden
  • Een eigen badhanddoek meenemen
  • Je handen wassen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut in de behandelkamer
  • Hoest en nies in de elleboog
  • 1,5 meter afstand houden van andere cliënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten de afspraak annuleren

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Jouw fysiotherapeut vertelt je welke zorg mogelijk is en daarbij vragen wij begrip voor de maatregelen die nodig zijn. Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

*Jau® Fysiotherapeut is specialist in bewegen. Voor alle vragen over klachten aan het bewegingsapparaat kun je ons te allen tijde bellen. Hiermee ontlasten wij gezamenlijk de overige zorg. Wij behandelen onder de huidige gezondheidsrichtlijnen en de noodzakelijk hygiënemaatregelen.
De afstemming over onze zorglevering is door de overheid, het RIVM, de GGD, NHG en onze beroepsgroep overeengestemd. Als zorgverleners doen we er alles aan om in de huidige situatie je zo veilig mogelijk te blijven helpen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 0162-682799, info@jau.nl of ons contactformulier onderaan deze pagina.


Jau® Online-fysiotherapie

Wist je dat je voor jouw lichamelijke klacht niet altijd naar de praktijk hoeft te komen?
‘Jau® online fysiotherapie’ kan bijvoorbeeld een eerste advies en tips geven, de voortgang bespreken, video’s van oefeningen doornemen en jou de oefeningen toesturen naar je eigen App. Dit kan via WhatsApp, een telefonisch consult of een videoconsult. Lees verder


Contact

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies