65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Zwanger-en-fit

Zorg tijdens je zwangerschap goed voor jezelf en je baby door actief en fit te blijven.

Met Jau® Zwanger-en-fit kun je verantwoord blijven bewegen, op je eigen niveau, gedurende je zwangerschap en na je bevalling, want ook na de bevalling is het van belang een goede opbouw te hebben op het gebied van sport en bewegen.

De lessen die worden gegeven zijn gericht op; stabilisatie, coördinatie, spierversterking van het bekken, bekkenbodem, rug, ademhaling en ontspanning.

Deelnemen kan al vanaf de 12e week van jouw zwangerschap, eventueel later instromen kan ook.
Ga je bevallen? Dan draait alles om jouw kind, op dat moment pauzeren we het programma voor jou, mocht het moment daar zijn om te starten met sporten en bewegen, dan sluit je direct weer aan bij de groep.


Download Jau® Zwanger en fit folder

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Dewi Bernard
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie (io)

BIG nr: 59929570604

Diny Commeren
Bekkenfysiotherapie
Dry needling

BIG nr: 19045969304

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies