65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Jau® samenwerking

Wij kunnen het niet alleen. Samen met onze ketenpartners in gezondheid en bewegen werken wij aan jouw gezondheid en vitaliteit. Wij doen waar wij goed in zijn. Als wij het niet kunnen, willen wij graag kunnen adviseren of doorverwijzen naar lokale partners die kwaliteit bieden in het voor jou benodigde vakgebied. Zie hieronder met welke partners wij samenwerken aan jouw gezondheid.

Zorroo

Zorroo is een zorggroep van zo'n 70 huisartsen met een breed zorgaanbod voor goed afgestemde zorg in Oosterhout en omstreken.

www.zorroo.nl

ZoHealthy

ZoHealthy levert zorg ter vergroting van het mentale en lichamelijke welzijn en ter preventie van gezondheidsklachten.

www.zohealthy.nl

Podotherapie Het Verschil

De podotherapeuten van Podotherapie Het Verschil behandelen mensen met klachten die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet, een afwijkende voetstand of een afwijkend looppatroon.

www.podotherapiehetverschil.nl

De Voedietist

De Voediëtist begeleidt jou met jouw voeding. Ieder individu is anders. De Voediëtist speelt hierop in en geeft jou persoonlijk advies. Altijd een advies op maat!

www.voedietist.nl

Jij in Balans

Anneke Stoop is eigenaresse van 'Jij in Balans'. Zij is de Praktijk ondersteuner - POH GGZ en coach in bewustwording en gedragsverandering.

PD Osteopathie

Paul Dingemans is Osteopaat en zijn werkwijze is gericht op de onderliggende oorzaak van (fysieke) symptomen. Als osteopaat kijkt hij naar de bouw van het menselijk lichaam (anatomie), hoe het zich heeft ontwikkeld vanaf het moment van bevruchting tot en met de bevalling (embryologie), en neemt hij de werking van het zenuwstelsel (neurologie) samen met de impact die de activiteit van je organen hebben op je lichaam (fysiologie) mee in zijn behandelingen.

www.pdosteopathie.nl

Praktijk Puur Jezelf

Praktijk Puur Jezelf is de praktijk voor iedereen die niet tevreden is over het leven dat hij of zij leidt. De oorzaken kunnen sterk uiteenlopen. Wellicht heeft een ingrijpende gebeurtenis je uit balans gebracht. Misschien is het een uitzichtloze ziekte - kanker, reuma of diabetes – die je kwaliteit van leven ondermijnt. Maar ook bij lastige werksituaties, stress, burn-out, relatieproblemen, somberheid, angsten en zelfbeeldproblematiek biedt Puur Jezelf uitkomst.

www.puurjezelf.nu

De osteopaat

Voor iedereen die last heeft van lichamelijke ongemakken is een bezoek aan de osteopaat aan te raden. Of het nu gaat om migraine, nekklachten of pijn in de heupen, knieën of voeten bij het lopen, de Osteopaat onderzoekt zo volledig mogelijk het lichaam en gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht.

www.deosteopaat.nl

Ergotherapie Mol

Ergotherapie Mol is een eerstelijns praktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen, en werkzaam in de regio West-Brabant en Tholen. De therapeuten werken hulpvraaggericht, zijn laagdrempelig en flexibel. Het gros van de behandelingen voeren zij aan huis uit, omdat mensen juist dáár hun moeilijkheden ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten

www.ergotherapiemol.nl

Ergotherapie Maatwerk

Ergotherapie Maatwerk bestaat uit een enthousiast en betrokken team van ergotherapeuten. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebied en streeft ernaar de best mogelijke behandeling te geven.

Verloskundigenpraktijk De Moriaen

Zodra je zwangerschapstest positief is, kun je je bij Verloskundigenpraktijk De Moriaen aanmelden. De verloskundigen zijn werkzaam in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Drimmelen, Helkant, Hooge Zwaluwe, Wagenberg en Hank.

www.moriaen.nl

De Droomboom

Bij de droomboom kun je terecht voor Integratieve kindertherapie: een kortdurende en intensieve vorm van psychotherapie voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

www.de-droomboom.nl

Logopedie Bij Ons

Logopediepraktijk Logopediebijons is een gespecialiseerde praktijk voor (preverbale) logopedie en sensorische informatieverwerkingstherapie.

www.logopediebijons.nl

Beweeg expertise

Beweegexpertise is een fysiotherapie praktijk in Oosterhout. Edwin Duijn is eigenaar en heeft zich naast fysio- & manueel therapie ook gespecialiseerd op echografie. Met name op de deelgebieden schouder en elleboog. Edwin Duijn is daarnaast parttime universitair docent aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij o.a. werkt aan zijn promotie-onderzoek, getiteld: 'Rotator cuff tears: anatomy, imaging and clinical evaluation'.

CK Active

CK Active en Jau® brengen sporters in de regio naar topsportniveau. Terugkomen van een blessure vergt discipline, voor iedere sporter op elk niveau. Van revalideren bij de fysio tot performancetraining bij de personal trainer. Samen halen wij het beste uit jou.

www.ckactive.nl

Het Sporttheater

Het Sporttheater is 'de personal training studio die je leven verandert'. Een club waar je met plezier werkt aan je fitheid. Waar je sportscript is afgestemd op jouw leefritme. Want je haalt het meest uit je drukke leven als je in topconditie bent.

www.hetsporttheater.nl

CrossFit MCA

Maak kennis met CrossFit MCA!
Hét strength center in Made. Met een divers aanbod in CrossFit, weightlifting en fitness.

www.crossfitmca.nl.

Amphia

Samen gezonder, dat is waar 270 medisch specialisten, 4300 medewerkers en 340 vrijwilligers zich in Amphia elke dag hard voor maken. Zij willen patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat de patiënt zo snel als mogelijk en verantwoord weer in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen.

https://www.amphia.nl/

Thebe Wijkverpleging

Bij Thebe Wijkverpleging staan bevlogen, professionele verzorgenden en verpleegkundigen voor je klaar. Zij verzorgen en verplegen voornamelijk oudere cliënten. Het team biedt vrijwel alle soorten thuisverpleging.

www.thebe.nl

Surplus

Surplus Zorg biedt in West- en Midden-Brabant een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wie bij Surplus Zorg aanklopt kan rekenen op een zorgarrangement op maat.

www.surplus.nl

SWO

SWO werkt aan het welzijn van inwoners uit de gemeente Drimmelen. Met een klein team van professionals en een wijdvertakt netwerk van vrijwilligers zit SWO in de ‘haarvaten’ van de Drimmelense samenleving.

www.swodrimmelen.nl

Gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil haar inwoners de ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Hiervoor is het belangrijk dat inwoners centraal staan in het beleid en in de uitvoering van dat beleid. Tussen de gemeente en Jau® is een open en prettige samenwerking aanwezig die bijdrage levert aan deze belofte.

www.drimmelen.nl

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies