65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Wat we doen

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Fysiotherapie

Het lichaam is ons instrument. Niet meer kunnen werken, spelen of sporten belemmert ons dagelijkse functioneren, zowel fysiek als mentaal. Fysiotherapie kan hiervoor op veel manieren worden ingezet. Ons doel is altijd om jouw dagelijkse functioneren te verbeteren en/of te behouden. Jau® is specialist in beweging. Samen met jou gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken en stellen we een behandelplan op, waarmee we vanuit jouw hulpvraag werken naar een realistisch doel. Jau® staat klaar voor iedereen. Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie

Preventie

Om fit en vitaal te worden en blijven, hebben wij diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op niveau en doelgroep, van jong tot oud. We bieden onder andere leefstijlcoaching, beweegprogramma's, Personal Training en het Jau® Fitplan aan, waarmee jij (onder begeleiding) aan jouw fitheid en vitaliteit kunt werken.

Diagnostiek

Alles wat wij doen is gefundeerd op diagnostiek. Wij zoeken naar de oorzaak van het probleem of brengen inzichtelijk waar jij zelf aan kunt werken om vitaal te worden en te blijven. Tijdens het fysiotherapeutische behandeltraject gebruiken wij verschillende metingen en vragenlijsten en kan voor specifieke klachten echografisch onderzoek worden ingezet. Daarnaast is Jau® TestLab uitgerust met moderne en medisch onderbouwde test- en meetapparatuur waarmee we een compleet en betrouwbaar beeld van jouw gezondheid en/of klacht krijgen. Het TestLab kan worden ingezet voor inzichten in je algemene gezondheid, sporttesten of preventief medisch onderzoek voor bedrijven en verenigingen.

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies