65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Spier & pees

Ons bewegingsapparaat bestaat uit verschillende soorten weefsel, zo ook uit spieren en pezen. De spieren en pezen in ons lichaam hebben als functie om ons te laten bewegen. Door een samenknijpende functie op celniveau laten ze ons lichaam functioneren. In de weefselstructuren om deze spieren en pezen heen kunnen blessures en daardoor pijnklachten ontstaan.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Marc Vos
Echografie
EPTE
Shockwavetherapie
Fysiotherapie
Dry needling
Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Joyce Bloks
Leefstijlcoaching
Fysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies