65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Oedeem

Stoot je wel eens een knie? Hierdoor ontstaat vaak een blauwe plek met een zwelling eronder. Deze zwelling is een vorm van oedeem. Bij oedeem wordt er meer vocht aangevoerd dan afgevoerd, waardoor er een abnormale ophoping van weefselvocht ontstaat. Hierdoor zwelt een lichaamsdeel op.

Oedeem kan aangeboren zijn, maar bij een groter trauma zoals een operatie of bestraling, zijn er lymfknopen of -vaten beschadigd, waardoor het vocht een andere weg moet zien te zoeken. De fysiotherapeut van Jau® staat voor jou klaar om die weg te stimuleren door middel van therapie.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Marloes Kwaaitaal
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Lisanne Tomberg
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies