65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Knie

Knieklachten behoren tot de meest voorkomende klachten van het bewegingsapparaat, bij zowel jong als oud. Dat is niet gek; de knie is het grootste en meest complexe gewricht van het menselijk lichaam. De knie bestaat uit botten, gewrichtsbanden, kraakbeen, menisci, pezen en spieren. Onze fysiotherapeuten zien zowel traumatische als niet-traumatische en orthopedische knieklachten.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Dewi Bernard
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie (io)
Erika Roseboom – van Oosterbosch
Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Stijn van der Meer
Fysiotherapie
Arbeidsfysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies