65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Hart- en vaataandoeningen

Bij een hart-en vaataandoening ontstaan er problemen op het moment dat de bloedvaten vernauwd zijn door verkalking van bloedvaten. Voor een gezonde levensstijl is bewegen essentieel. Dit bewegen gaat helaas vaak gepaard met angst en onzekerheid. Daar moet dus ‘hart’ aan gewerkt worden.

Tijdens de behandeling werken onze specialisten met behulp van metingen, om te zorgen dat het bewegen en opbouwen van de belastbaarheid op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Een voorbeeld hiervan is onze op maat gemaakte looptraining voor mensen met ‘etalagebenen’, waarbij de slagaderen in de benen zijn vernauwd.

Stap voor stap werken naar verbetering: dat is ons uitgangspunt.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies