65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Neurologisch

‘Neurologische aandoeningen’ is een verzamelnaam van een groep aandoeningen aan de hersenen, het ruggenmerg en het zenuwstelsel. Voorbeelden hiervan zijn dementie, epilepsie en hersenbloedingen. Fysiotherapie richt zich voornamelijk tot motorische en gevoelsveranderingen als gevolg van deze aandoeningen. Tijdens de fysiotherapie-behandeling wordt – afhankelijk van de aandoening – gewerkt aan het opnieuw aanleren van kwijtgeraakte bewegingsfuncties of het voorkomen van achteruitgang.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies