Nieuw! Jau®️ Online fysiotherapie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer verder kunt. Interesse? Lees hier verder en maak je online afspraak. >>

Disclaimer

Disclaimer Wettelijke kennisgeving, met betrekking tot het gebruik van deze website
Deze website is eigendom van Jau®. Door deze website te raadplegen/gebruiken ga je akkoord met onderstaande condities. Als je hier niet mee akkoord gaat, dan mag je de website en inhoud niet raadplegen/gebruiken.

Jau®
Jau en Jau centrum in beweging zijn handelsnamen van Praktijk Donckers BV, geregistreerd bij de KVK te Breda, kvk nummer 18078872.
Jau® is een geregistreerd beeldmerk.

Copyright ©
Copyright ligt bij Jau®,
Lucia Eijckenstraat 78, 4921 AN, Made.

Intellectueel Eigendom
Niets van deze website mag gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geüpload, gedisplayed, verzonden of op welke manier ook, electronisch, mechanisch, gedrukt, gefotografeerd verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Jau®. Met uitzondering van het feit dat u een kopie van de informatie op deze site op een computer mag downloaden voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het veranderen van (informatie op) deze website of gebruik van (de informatie op) deze website voor enige andere reden is een inbreuk op het copyright en overige rechten van Jau®.

Aansprakelijkheid
In geen geval is Jau® aansprakelijk voor enig verlies of incidentele, directe of indirecte schade resulterend uit het gebruik, misbruik of het niet kunnen gebruiken van (de informatie op) deze website, zelfs niet als Jau® geattendeerd wordt op de mogelijkheid dat dit soort schade zou kunnen ontstaan.

Garantie
Deze website en alle informatie op deze website wordt aangeboden op een ‘as is’ basis. Jau® geeft geen expliciete of impliciete garanties over de volledigheid, prestaties, accuraatheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en geschiktheid voor gebruik ten behoeve van een specifiek doel van deze website en alle informatie op deze website.

Toepasbaar recht
De bovenstaande condities zijn opgesteld naar Nederlands recht. Enig dispuut voortkomend uit deze condities zal voor een Nederlandse rechtbank gebracht kunnen worden. Jau® is een gepubliceerd beeldmerk in het merkenregister.

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies