Klachten na Corona? Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij verder kunt. Lees hier verder

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat het voor jou transparant en duidelijk is met welke kwaliteit jij geholpen wordt. Door ons jaarlijks extern te laten beoordelen en certificeren kunnen wij de kwaliteit die wij leveren naar jou toe onderbouwen en waarborgen.

Onze kwaliteit wordt getoetst op:

a) klantervaring, feedback van jou (Qualiview)
b) vakinhoudelijke uitkomsten (HCA-certificaat)
c) ons kwaliteitsmanagementsysteem (HKZ-certificaat)

 


 

A) Onze resultaten van jouw feedback:

Al onze cliënten vragen we of zij ons feedback willen geven. Qualiview, een extern bureau, bepaald de criteria van mogelijke ontvanger en verzendt uiteindelijk de vragenlijst. Mocht jij een uitnodiging ontvangen? Dan is het verzoek deze in te vullen want jouw feedback zorgt ervoor dat wij jou in de toekomst nog beter mogen helpen. Alvast dank.


 

B)  De vakinhoudelijke uitkomsten

Het HCA bureau beoordeeld nauwkeurig al onze ingezette behandeltrajecten en uitkomsten. Met het behalen en behouden van het HCA-certificaat behoort Jau® tot een select gezelschap van fysiotherapiepraktijken die bewezen hebben een goede kwaliteit te leveren.


C)  Het kwaliteitsmanagementsysteem

TÜV Nederland toetst ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit gaat uit van de HKZ-norm. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een branchespecifieke norm. Om voor de HKZ-certificering in aanmerking te komen moet een fysiotherapiepraktijk aan verschillende (vakinhoudelijke en organisatorische) eisen en normen voldoen. Dit betekent onder andere dat de praktijk een plan moet hebben om zo goed mogelijk de beste kwaliteit te leveren en dit plan ook voortdurend naleeft.

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies