Nieuw! Jau®️ Online fysiotherapie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer verder kunt. Interesse? Lees hier verder en maak je online afspraak. >>

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat het voor jou duidelijk is met welke kwaliteit je geholpen wordt. Door ons jaarlijks extern te laten beoordelen (en certificeren) kunnen wij de kwaliteit die wij leveren naar jou toe onderbouwen en waarborgen.

Onze kwaliteit wordt getoetst op:

a) klantervaring, feedback van jou (Qualiview)
b) vakinhoudelijke uitkomsten (PlusPraktijk)
c) ons kwaliteitsmanagementsysteem (HKZ-certificering)

 


 

A) Onze resultaten van jouw feedback:


 

B)  De vakinhoudelijke uitkomsten

Het HCA bureau beoordeeld nauwkeurig al onze ingezette behandeltrajecten en uitkomsten.
Met het behalen van het HCA certificaat zijn wij benoemd tot PLUS-praktijk. Dit houdt in dat wij tot een select gezelschap behoren van fysiotherapiepraktijken die bewezen hebben een goede kwaliteit te leveren.


C)  Het kwaliteitsmanagementsysteem

De Kiwa toetst ons kwaliteitsmanagementsysteem.
Dit gaat uit van de HKZ-norm. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een branchespecifieke norm. Om voor de HKZ-certificering in aanmerking te komen moet een fysiotherapiepraktijk aan verschillende (vakinhoudelijke en organisatorische) eisen en normen voldoen. Dit betekent onder andere dat de praktijk een plan moet hebben om zo goed mogelijk de beste kwaliteit te leveren en dit plan ook voortdurend naleeft. De normen die HKZ hieraan stelt zijn internationaal erkende normen.

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies