65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Valpreventie

Ben je in de afgelopen 12 maanden gevallen en/of heb je moeite met lopen, balans of bewegen?

Volg dan het valpreventieprogramma ‘Vallen verleden tijd’.
Het programma is gemaakt voor personen van 65 jaar en ouder en vindt plaats in kleinschalig groepsverband. Het  duurt 10 weken waarin je 1 maal per week gedurende 1,5 uur traint. De training bestaat onder andere uit een hindernisbaan, spelvormen en training op valtechniek.

Vanuit de aanvullende verzekering is er een eenmalige vergoeding beschikbaar voor het programma die wij geven bij Jau®. De hoogte van de vergoeding hangt af van de afgesloten aanvullende verzekering en is verschillend per verzekeraar.

Valpreventiedagen

Jaarlijk vinden De Valpreventie-testdagen plaats in elke dorpskern in de gemeente Drimmelen. De Wijkverpleging, de Fysiotherapie, de huisartsen, de Ergotherapie, Hulpmiddelenpunt, de Opticien, etc zijn hierbij betrokken.
Wanneer? We zijn in samenwerking met alle betrokkenen in voorbereiding. Houd deze pagina en onze socialmedia-kanalen in de gaten. Daarop worden de datums bekend gemaakt.


Download Jau® Valpreventie folder

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies