65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Reburn

Reburn is een samenwerkingsverband tussen meerdere specialisten en professionals op het gebied van burn-out en stressmanagement.

Niemand verwacht dat hij of zij een burn-out krijgt. Toch is het de snelst groeiende (beroeps)ziekte van de afgelopen jaren. Iedereen kent tegenwoordig wel iemand die een burn-out heeft (gehad). De combinatie van werk, privé en persoonlijkheid zorgt ervoor dat er meer energie verloren gaat dan dat er binnenkomt. Op lange termijn leidt dit tot fysieke en mentale uitputting.

Wij hebben een oplossing.
De professionals van Reburn hebben één en dezelfde visie. Dit heeft geresulteerd in een gerichte en doeltreffende aanpak bij stressgerelateerde klachten.
Het team werkt met objectieve metingen. Daarnaast zijn er vaste test- en evaluatiemomenten om het herstel in de tijd te kunnen onderbouwen en de kans op terugval te minimaliseren.

Wij garanderen dat iedereen na een Reburn-traject meer energie heeft, beter in zijn/haar vel zit en een hogere kwaliteit van leven ervaart.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
– Download de folder hieronder via de knop
– Kijk op: www.reburn.nl
– of neem contact met ons op en vraag naar Michel Hofkens.


Download Jau® Reburn folder

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie
Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies