Geen fysiotherapie nodig, maar wel je leefstijl en gezondheid verbeteren?
Lees hier hoe wij jou kunnen helpen.

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching is gericht op je leefstijl en gezondheid.

De leefstijlcoach richt zich op jouw voeding, beweging, slaap en stressmanagement. De nadruk ligt hierbij op coaching. Deze manier van begeleiden is essentieel om een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen. Coaching verschilt hiermee wezenlijk van advisering en het klassieke consult.

De programma’s die wij aanbieden zijn:

Jau® Leefstijl coaching
Ben jij op zoek naar één-op-één begeleiding waarbij jij werkt aan jouw leefstijl en wil jij resultaat zien? Dan is ons leefstijlprogramma iets voor jou.
Op basis van een Gratis intakegesprek bespreekt de leefstijlcoach de mogelijkheden met jou. Onze programma’s variëren van 2 maanden tot 7 maanden en er bestaat uiteraard de mogelijkheid tot verdere nazorg.
Wil jij meer weten? vul dan onderaan jouw contactgegevens in en onze leefstijlcoach neemt contact met jou op.Overgewicht te lijf
Een ander programma dat wij aanbieden is ‘Overgewicht te lijf’. Dit doen wij in samenwerking met ZoHealthy, een zusterorganisatie van de Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken, een organisatie waar het merendeel van de huisartsen is bij aangesloten. Het programma is opgenomen in de basisverzekering als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Het is voor volwassenen met een BMI vanaf 30. Volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaatziekten, artrose en/of slaapapneu. Voor dit programma heb je een doorverwijzing van de huisarts of specialist nodig. Details van het programma staan op de website van zohealthylife.nl.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Gabi Hollants
Leefstijlcoaching
Joyce Bloks
Leefstijlcoaching
Fysiotherapie

BIG nr: 69923033204

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies