Nieuw! Jau®️ Online fysiotherapie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer verder kunt. Interesse? Lees hier verder en maak je online afspraak. >

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching is gericht op je leefstijl en gezondheid.

De leefstijlcoach richt zich op jouw voeding, beweging, slaap en stressmanagement. De nadruk ligt hierbij op coaching. Deze manier van begeleiden is essentieel om een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen. Coaching verschilt hiermee wezenlijk van advisering en het klassieke consult.

Programma’s
Eén van de programma’s van Leefstijlcoaching die wij aanbieden is ‘Overgewicht te lijf’. Dit doen wij in samenwerking met Zorggroep Regio Oosterhout en Omstreken (Zorroo). Details van het programma staan op de website van Zorroo.nl.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Freek van Herk
Fysiotherapie
Leefstijlcoaching

BIG nr: 09919713904

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies