65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Leefstijlcoaching

Onze leefstijlcoaches kijken met jou naar jouw volledige leefstijl.
Er wordt niet alleen gekeken naar voeding of beweging, maar ook naar hoe je slaapt, ontspant en hoeveel stress je ervaart. Al deze punten zijn bij leefstijlcoaching even belangrijk en zorgen voor positieve bijwerkingen zoals; meer energie, lekkerder in je lijf zitten, meer ontspanning, meer zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld. Allemaal punten die jouw gezondheid verbetert.

De programma’s die wij aanbieden zijn:

A) Jau® Leefstijl coaching
Ben je op zoek naar één-op-één begeleiding zonder sporten?* Dan is dit programma geschikt voor jou.
De programma’s variëren van 3, 6 of 12 maanden en er bestaat uiteraard de mogelijkheid tot verdere nazorg.
Wil jij meer weten? vul dan onderaan jouw contactgegevens in en één van onze leefstijlcoaches neemt contact met jou op. Het intakegesprek wordt jou Gratis aangeboden door Jau®.

*Jau® Leefstijl coaching is ook te combineren met één van onze beweegprogramma’s


B) Overgewicht te lijf
Ben je op zoek naar een combinatie tussen groepsbijeenkomsten en één-op-één begeleiding? Onze coaches helpen je met het vinden van een gezonde balans in jouw leefstijl met het programma Coaching op Leefstijl (CooL). Het CooL-programma is opgenomen in de basiszorgverzekering, zodat iedereen die voldoet aan de voorwaarden zonder kosten kan deelnemen.
Tijdens een kennismakingsgesprek kijkt onze coach mee of dat dit traject bij jou past en of dat je in aanmerking komt voor de vergoeding vanuit de basisverzekering. Details van het programma staan op de website van zohealthylife.nl.


Wat past er bij jou?
Plan daarvoor een Gratis kennismakingsgesprek in met één van onze leefstijlcoaches.

Ja, ik wil een gratis kennismaking

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Gabi Hollants
Leefstijlcoaching
Joyce Bloks
Leefstijlcoaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies