65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Gabi Hollants
  • Leefstijlcoaching

Gabi Hollants

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” – Albert Einstein –

Hallo mijn naam is Gabi Hollants ik ben geboren in Rotterdam, opgegroeid in Zevenbergen en momenteel woonachtig in Hooge Zwaluwe.
In 2018 ben ik afgestudeerd als Sportkundige aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2020 heb ik daar de opleiding tot leefstijlcoach bij het AVLEG in Ede aan toegevoegd. Sinds april 2021 ben ik als leefstijlcoach werkzaam bij Jau® Centrum in Beweging

Na mijn opleiding tot sportkundige en ruim 3 jaar gewerkt te hebben als personal trainer, was ik op zoek naar meer. Ik had geleerd hoe mensen zouden moeten bewegen, eten, slapen en ontspannen, maar tijdens mijn opleiding tot leefstijlcoach aan het AVLEG leerde ik ook hoe je iemand optimaal kan begeleiden naar het behalen van duurzame doelen.

Als coach vind ik het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Oprecht te luisteren naar jouw verhaal en samen opzoek te gaan naar wat voor jou werkt. Ik zie ons coaching-traject als een zoektocht die we samen aangaan. Door de juiste vragen te stellen probeer ik jouw kracht naar boven te halen, zodat jij de regie kan pakken en aan de slag kan met het behalen van jouw doelen.

Terug naar het teamoverzicht
Cookies