65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Jau® Mama in beweging

Jij en jouw kindje bewegen zich naar nieuw leven. Een nieuw leven waarin jij zo fit en voorbereid mogelijk wil zijn om alle weerstanden aan te kunnen zodat je met volle teugen kan genieten. En het genieten is vanaf de eerste voelbare bewegingen in jouw buik tot en met hetgeen jouw figuurlijk beweegt wanneer je moeder bent.

Met Jau® Mama in Beweging zorg jij met onze specialisten voor de best mogelijke voorbereiding op jouw nieuwe bewegingsvolle leven als mama.
Met als resultaat lichamelijk fit en door onze kennisworkshops zo goed mogelijk voorbereid.

Kies de begeleiding en het programma dat bij jou past!

– Programma 1, tijdens zwangerschap of na bevalling.
– Programma 2, tijdens zwangerschap en na bevalling


Download Jau® Mama in beweging folder

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Dewi Bernard
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie (io)
Diny Commeren
Bekkenfysiotherapie
Dry needling

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies