65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Fitkids

Fitkids is een sportprogramma voor kinderen van zes tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.  De kinderen trainen samen met leeftijdsgenootjes in groepjes. Tijdens het sporten worden zij begeleid door een kinderfysiotherapeut met wie zij werken aan hun doelstellingen. Het gezamenlijke doel: de Fitkids op hun eigen tempo begeleiden naar een sportvereniging in de buurt.
Voor uitgebreide informatie kun je ook terecht op www.Fitkids.nl.

Tijd:
Maandag 17:00-18:00

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies