Klachten na Corona? Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij verder kunt. Lees hier verder

Senioren-Fitplan

Senioren-Fitplan in een onderdeel van het Jau-Fitplan, gericht op de senior van 65+ die in een veilige en rustige omgeving wil bewegen.

Met het Senioren-Fitplan doet u oefeningen in een gezellige groep van maximaal 5 personen. Tijdens uw oefeningen krijgt u volop persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van een fysiotherapeut. Samen werken we aan uw balans en evenwicht, en uw kracht en conditie.

Deelname op basis van: intake, gratis proefles, geen inschrijfkosten en maandelijks opzegbaar.

Downloads 

Download Jau® Senioren-Fitplan folder

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Anne-Carine Uithoven -van Abeelen
Geriatrie

BIG nr: 09915829504

Kim Dekkers
Geriatrie (i.o)
Fysiotherapie

BIG nr: 1992261004

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies