65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Personal training

Wil jij jouw doelen nog sneller halen? Train dan één-op-één met één van de trainingsspecialisten met een medische achtergrond.

Je ontvangt coaching en trainingsbegeleiding van een ervaren fysiotherapeut. En wat jouw doel ook is, wij werken samen met jou aan de beste gezondheid en fitheid die jij nastreeft, of die mogelijk is.

Het Jau®-team bestaat uit een diversiteit van specialisten met passie en ervaring in de (top-)sport. Mocht in jouw programma een expert benodigd zijn? dan sluit deze zich aan. Jau® draait om jou!

Wat is het tarief?
Elk persoon is uniek en daarmee ook elk programma, samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden. Plan een gratis intake gesprek en we zoeken samen uit wat het beste bij jou past.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Danny van der Matten
Assistent Fysiotherapeut
Beweeg- en vitaalcoach
Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies