65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Fit4Fun

Fit4Fun is een programma dat op een leuke manier en met een positieve benadering de leefstijl wil verbeteren van kinderen met overgewicht die graag gezonder willen worden. Samen met hun ouders/verzorgers zullen ze deze uitdagingen aangaan. Het programma staat onder deskundige begeleiding van een diëtist, een psycholoog, een kinderfysiotherapeut en een sportinstructeur. Fit4Fun is er voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar.
Voor uitgebreide informatie kun je ook terecht op www.zohealthylife.nl/fit-4-fun/.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Danny van der Matten
Assistent Fysiotherapeut
Beweeg- en vitaalcoach
Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies