65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Martine van Kaathoven
  • Psychosomatische Oefentherapie
  • Slaapoefentherapie

Martine van Kaathoven

Mijn naam is Martine van Kaathoven en ik werk sinds najaar 2022 als psychosomatisch oefentherapeut bij Jau® Centrum in Beweging. In de basis ben ik Oefentherapeut Cesar, dit diploma behaalde ik in 2013 aan de Hogeschool Utrecht.

Vanwege mijn brede interesse voor gezondheid (en gedrag wat hiermee samenhangt) heb ik enkele jaren later ook de Master Gezondheidsbevordering aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Als therapeut heb ik mij middels cursussen en opleidingen verder gespecialiseerd in psychosomatische klachten en slaapproblemen.

Als psychosomatisch therapeut krijg ik te maken met klachten die vaak door een combinatie van meerdere factoren ontstaan zijn. Ik vind het erg belangrijk om eerst de mens achter de patiënt beter te leren kennen, daarom neem ik graag uitgebreid te tijd voor een intake. In behandelingen streef ik ernaar patiënten middels uitleg, gesprekken en oefeningen zelf te leren begrijpen en ervaren hoe zij klachten zelf kunnen verminderen of verhelpen.

In mijn vrije tijd geniet ik als moeder van mijn twee jonge jongens, ben ik trainster van een team turnsters en sport ik graag zelf. Het liefst ben ik lekker veel buiten in de natuur en op vakantie ga ik graag kamperen of trekken we de bergen in voor mooie wandelingen.

Terug naar het teamoverzicht
Cookies