Jau® Leefstijlmaand! Schrijf je hier in voor de GRATIS bijeenkomst(en).
De thema’s zijn: Voeding, Slaap, Mentale kracht en Bewegen.

Stress & spanning

Ons lichaam en onze geest werken nauw samen; onrust in het brein geeft onrust in het lichaam en andersom. Door deze onrust kunnen lichamelijke klachten ontstaan, in stand worden gehouden of verergeren. Zelfs de manier waarop wij denken over onze klachten kan het herstel positief of negatief beïnvloeden.

Als er geen fysieke oorzaak voor de klachten kan worden gevonden, wordt er gekeken naar mentale oorzaken. De psychosomatisch fysiotherapeut is expert op dit vlak. Samen met jou gaat hij op zoek naar deze oorzaken om gericht aan het herstel te werken.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie

BIG nr: 89912153904

Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie

BIG nr: 89057694004

Martine van Kaathoven
(Psychosomatische) Oefentherapie
Lisanne Tomberg
Oedeemtherapie
Fysiotherapie

BIG nr: 79914326704

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies