65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Stress & spanning

Ons lichaam en onze geest werken nauw samen; onrust in het brein geeft onrust in het lichaam en andersom. Door deze onrust kunnen lichamelijke klachten ontstaan, in stand worden gehouden of verergeren. Zelfs de manier waarop wij denken over onze klachten kan het herstel positief of negatief beïnvloeden.

Als er geen fysieke oorzaak voor de klachten kan worden gevonden, wordt er gekeken naar mentale oorzaken. De psychosomatisch fysiotherapeut is expert op dit vlak. Samen met jou gaat hij op zoek naar deze oorzaken om gericht aan het herstel te werken.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie
Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie
Martine van Kaathoven
Psychosomatische Oefentherapie
Slaapoefentherapie
Lisanne Tomberg
Oedeemtherapie
Fysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies