65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Pols & hand

Klachten aan de pols en hand zijn enorm vervelend; je handen gebruik je immers de hele dag. De pols en hand bestaan uit veel gewrichten, spieren, pezen en banden. Samen verbinden die botten met stukken kraakbeen. In dit gebied spelen ook zenuwen, bloedvaten en de huid een grote rol in het goed functioneren.

De pols en de hand samen vormen een ingewikkeld systeem dat vraagt om specialistische zorg. Samen met ons zorgnetwerk helpen we bij het revalidatietrajecten dat jij nodig hebt, maar ook bij pijnklachten die niet direct verklaarbaar zijn.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies