65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Litteken

Door een trauma of operatie kunnen er littekens ontstaan. Littekenweefsel bestaat uit collageen (bindweefsel). Dit weefsel is vaak dikker en slecht doorbloed. Het kan met de tijd gaan verkleven aan de onderhuid en klachten geven. Denk aan bewegingsbeperkingen, roodheid, een trekkend gevoel, jeuk en verhardingen. Door middel van manuele en myofasciale technieken kunnen de doorbloeding en elasticiteit van het litteken en het gebied eromheen verbeteren. Hiermee nemen de klachten af en is er vaak al direct resultaat.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Lisanne Tomberg
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Marloes Kwaaitaal
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies