65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Rug

Rugpijn is de meest voorkomende bewegingsklacht onder volwassenen. Niet gek: de wervelkolom en het ruggenmerg zijn constant aan het werk. Omdat de zenuwen in de rug verbonden zijn met de armen en benen, kunnen rugklachten zeer complex zijn.

Een rugklacht kan een hele duidelijke oorzaak hebben, maar heel vaak is het ontstaan van de klacht niet direct helder. Het is dan ook zeer belangrijk om al vroeg de oorzaak te ontdekken. Wij helpen jou vervolgens met het mogelijke herstel, maar gaan óók daarna met jou aan het werk, om de klacht in de toekomst te kunnen voorkomen.

Zie het als een steuntje in de rug.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Marc Vos
Echografie
EPTE
Shockwavetherapie
Fysiotherapie
Dry needling
Paul Goossens
Manueel therapie
Dry needling
Erika Roseboom – van Oosterbosch
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies