65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Bekken

Het bekken vormt samen met de bekkenbodem de basis in ons lichaam. Het verbindt de romp met de benen, en speelt een belangrijke rol bij het bewegen en de houding. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komen bekkenklachten zowel bij vrouwen als bij mannen en kinderen voor.

Bij vrouwen ontstaan bekkenklachten vaak tijdens de zwangerschap. Toch kunnen óók mannen een ‘verzakking’ krijgen, bijvoorbeeld door beroepen waarbij veel getild moet worden. Hierdoor kan urineverlies of verlies van ontlasting ontstaan.

Door middel van bijvoorbeeld bekkenbodemtraining, zijn deze klachten vaak goed te behandelen. De klachten kunnen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Diny Commeren
Bekkenfysiotherapie
Dry needling

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies