65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Burn-out

Een burn-out is langdurig opgebouwde stress die leidt tot lichamelijke klachten, zodanig dat je je letterlijk opgebrand voelt.

Heb jij dat gevoel? Jau® helpt jou verder. Bewustwording, (h)erkenning, en toepassen van aangeleerde vaardigheden in je dagelijks leven zijn onze pijlers. Je eerste burn-out was helaas niet te voorkomen, de volgende wel en daar helpen wij je bij.

Om op een goede en duurzame manier uit de burn-out te komen is een samenwerking tussen jou en alle betrokken specialisten belangrijk.
En als jij dat wilt wordt er ook een samenwerking aangegaan tussen de specialisten en jouw werkgever. De samenhang tussen gedrag, lichaam en brein moet immers door alle betrokkenen volgens dezelfde visie worden aangepakt.
Hiervoor is Reburn in het leven geroepen; een team van specialisten dat individuele trajecten begeleidt, maar ook preventieve en informatieve workshops verzorgt voor werkgever en werknemers.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie
Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie
Martine van Kaathoven
Psychosomatische Oefentherapie
Slaapoefentherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies