Geen fysiotherapie nodig, maar wel je leefstijl en gezondheid verbeteren?
Lees hier hoe wij jou kunnen helpen.

Burn-out

Een burn-out is langdurig opgebouwde en vaak werkgerelateerde stress die leidt tot lichamelijke klachten, zodanig dat je je letterlijk opgebrand voelt.

Om op een goede en duurzame manier uit de burn-out te geraken, is samenwerking tussen alle specialisten belangrijk, als ook de samenwerking tussen specialisten en bedrijven. De samenhang tussen gedrag, lichaam en brein moet immers volgens dezelfde visie worden aangepakt.

Hiervoor hebben we Reburn in het leven geroepen; een team van specialisten dat individuele trajecten begeleidt, maar ook preventieve en informatieve workshops verzorgt voor bedrijven en hun medewerkers.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie

BIG nr: 89912153904

Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie

BIG nr: 89057694004

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies