65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Reuma

Een reumatische ziekte gaat gepaard met klachten op het gebied van het bewegen. Veelal is er pijn door de ontstekingen in de gewrichten en/of pezen. De pijn zorgt voor een afname van de beweeglijkheid van de gewrichten, de spierkracht en de conditie.
Door de reumatische aandoening kan je problemen krijgen bij het uitvoeren van je alledaagse activiteiten, voorbeelden zijn; bij het lopen, het opstaan uit bed, het opstaan uit een stoel, iets boven het hoofd pakken of bij het aan- en uitkleden.

Het verschilt van persoon tot persoon of de ziekte erger wordt en hoe snel. De fysiotherapeut stemt samen met jou af wat het doel van jouw behandeling wordt. Het kan zijn dat het blijft bij het geven van advies en/of informatie,  maar het inzetten van oefentherapie behoort ook tot de mogelijkheid.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies