65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Elleboog

De elleboog is het gewricht dat de verbinding vormt tussen de bovenarm en de onderarm. De oorzaken van elleboogklachten kunnen enorm uiteenlopen. In de meeste gevallen is er sprake van een overbelasting van de spieraanhechtingen die van de pols naar de elleboog lopen.

Tijdens het onderzoek speelt de periode van de pijnklacht een grote rol; is het plots ontstaan of is het al langer aan de hand? Samen gaan we grondig op zoek naar de pijnklachten. Aan de hand van deze uitkomsten wordt samen met jou het behandelplan opgesteld.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies