65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Nek

Pijn in de nek komt vaak voor, maar er kunnen veel verschillende oorzaken zijn. In de meeste gevallen ontstaan de klachten door verhoogde spierspanning of verzuring van de spieren door een verkrampte of gespannen houding. Hierdoor ontstaat na een tijdje pijn met een uitstraling naar hoofd, schouders en armen.

Voordat we jouw klachten kunnen aanpakken, moeten we daarom eerst samen op zoek naar de oorzaak. Onze specialisten werken samen met jou gericht aan het mogelijke herstel.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Paul Goossens
Manueel therapie
Dry needling
Erika Roseboom – van Oosterbosch
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies