65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Oncologie

Als je zware behandelingen tegen kanker moet of hebt ondergaan, is fysiotherapie niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan het enorm helpen. Lichaam en geest krijgen in deze periode namelijk veel te verduren, waardoor klachten ontstaan zoals pijn, vermoeidheid en zelfs een veranderd lichaamsbeeld. Daarnaast kunnen de bestraling en chemotherapie schade aanrichten aan hart en longen.

Na of tijdens deze behandelingen ben je misschien geneigd minder te bewegen door de vermoeidheid. Het is echter bewezen dat een actieve leefstijl enorm kan bijdragen aan de genezings- en overlevingskansen. Daarnaast kan bewegen een aantal risicofactoren voor (het terugkeren van) kanker verminderen.

Onze therapeuten helpen jou graag in deze nieuwe situatie.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Marloes Kwaaitaal
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Lisanne Tomberg
Oedeemtherapie
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies