65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Corona revalidatie

Heb je Corona gehad? Dit kan grote invloed hebben op jouw gezondheid zowel fysiek als mentaal. Veel voorkomende klachten na Corona zijn; vermoeidheid, spierklachten, verminderde conditie, ademhalingsproblemen en angst. Dat is vervelend, want het kan jou beperken in de dingen die graag wilt doen. Onze fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om jou te helpen bij het herstel na Corona. Zij werken gericht aan het opbouwen van jouw belastbaarheid en waar nodig is er een samenwerking met de diëtist en/of ergotherapeut.

Heb je een verwijzing van de huisarts of specialist? Dan wordt het behandeltraject vergoed vanuit de basisverzekering.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Joyce Bloks
Leefstijlcoaching
Fysiotherapie
Myrthe Reniers
Geriatrie (i.o.)
Fysiotherapie
Eva Schouwenaars
Oncologie (i.o.)
Fysiotherapie
Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies