65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Voet & enkel

Enkel-en voetletsel ontstaat in de meeste gevallen acuut door (sport)ongevallen, vooral bij jongere mensen. Enkelblessures leiden tot pijn, zwellingen, stijfheid en instabiliteit. Niet acute pijnklachten zijn ingewikkelder. Bij oudere mensen is artrose vaak de oorzaak, maar ook kan er, bij zowel jonge als oudere mensen, pijn ontstaan door afwijkingen in de stand van de voet. Een veel voorkomende oorzaak is het dragen van verkeerd schoeisel.

Of de oorzaak acuut is of niet: bij Jau® vind je de specialisten die er alles aan doen om jou te helpen met het herstel.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies