65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Schouder

De schouder is een complex gewricht dat naast de kop en de kom bestaan uit het schouderblad, de bovenarm, het sleutelbeen, spieren, pezen en slijmbeurzen. Schouderklachten kunnen plotseling ontstaan, bijvoorbeeld als gevolg van een trauma of door structurele overbelasting. Als de klachten er eenmaal zijn, kunnen ze langdurig blijven of na verloop van tijd terugkeren. Dit kan vervelende gevolgen voor jouw dagelijkse functioneren en zelfs jouw nachtrust.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Marc Vos
Echografie
EPTE
Shockwavetherapie
Fysiotherapie
Dry needling

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies