65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Peuters en kleuters

Peuters en kleuters zijn nieuwsgierig. Door nadoen en herhalen, ontdekken ze hun eigen mogelijkheden. Daarom is bewegen op jonge leeftijd erg belangrijk voor de motorische ontwikkeling. Soms blijft een ontwikkeling achter. Denk hierbij aan de groei van het kind, zijn manier van lopen, de stand van zijn benen of motorische onhandigheid. Door middel van onderzoek, tips en training, kan de fysiotherapeut uitkomst bieden.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Miriam Broens
Kinderfysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie
Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies