Jau® Leefstijlmaand! Schrijf je hier in voor de GRATIS bijeenkomst(en).
De thema’s zijn: Voeding, Slaap, Mentale kracht en Bewegen.

Baby

Tijdens zijn ontdekkingstocht in deze nieuwe wereld leert het jonge kind iedere dag weer bij. Mentaal, maar ook motorisch. Soms kan deze natuurlijke ontwikkeling vertraging oplopen of afwijken van wat ‘normaal’ is. Dit kan zowel gebeuren bij de grove motoriek van het gaan zitten, kruipen en lopen als bij de fijnere motoriek die nodig is voor het reiken en grijpen. De fysiotherapie gericht op zuigelingen heeft als doel om het kind weer makkelijker te laten bewegen, zodat het fijner in zijn vel zit om zijn tocht te vervolgen.

Meer informatie, vragen en/of direct een afspraak maken?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Miriam Broens
Kinderfysiotherapie

BIG nr: 39033291304

Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

BIG nr: 9051243804

Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie

BIG nr: 59927884204

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies