65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Echografie

Echografie is een waardevolle aanvulling binnen de diagnostiek van de fysiotherapie. Het apparaat kan worden ingezet om pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten in kaart te brengen. Zo kunnen bijvoorbeeld achillespeesontstekingen, slijmbeursontstekingen en kalk gediagnosticeerd worden. Aan de hand van de uiteindelijke diagnose kan de fysiotherapeut samen met de patiënt het behandelplan opstellen.

Echografie is ook een middel dat kan worden gebruikt ter evaluatie van jouw behandeling. Zo kun je samen met je fysiotherapeut kijken op het scherm of de daadwerkelijke klacht niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar verbetert.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Marc Vos
Echografie
EPTE
Shockwavetherapie
Fysiotherapie
Dry needling
Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies