65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

SportTest voor verenigingen

Klaar om jouw team sportspecifiek te laten testen?

Door middel van ons VitaliteitsLab en onze sportspecifieke testen verwerven wij op vakkundige wijze inzicht in de sportgezondheid van jouw team.

Aan de hand van fysieke metingen en digitale vragen brengen wij per sporter de gezondheid in kaart. De sporters worden onder andere getest op kracht, uithoudingsvermogen, reactiesnelheid en spiermassa.

Door periodieke resultaten te vergelijken, kunnen we sturen op verbeterde sportprestaties. Het testprogramma wordt uiteraard afgestemd op jouw sport en vereniging.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Kernteam

Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Dewi Bernard
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie (io)
Stijn van der Meer
Fysiotherapie
Arbeidsfysiotherapie
Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie
Erika Roseboom – van Oosterbosch
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies