65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Joyce Bloks
  • Leefstijlcoaching
  • Fysiotherapie

Joyce Bloks

Mijn naam is Joyce, geboren en getogen in Eindhoven op 23 januari 1992, waar ik tevens de opleiding Fysiotherapie heb gevolgd. Deze heb ik met succes afgerond in 2017.

Mijn interesses hebben altijd gelegen bij sport en het menselijk lichaam en de keuze voor dit vak was dan ook niet heel moeilijk.
Om zelf ook de conditie op peil te houden CrossFit ik minimaal 3x per week en ga ik zo nu en dan een stukje mountainbiken of hardlopen. Buiten mijn passie voor sport heb ik nog iets wat ik heel graag doe, namelijk fotograferen en het maken van verre reizen.

Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus sportmassage gevolgd en in de afgelopen jaren als fysiotherapeute heb ik veel verschillende klachten voorbij zien komen, bij verschillende particuliere praktijken. Ik heb er bewust voor gekozen mij (nog) niet te specialiseren op één gebied en zoveel mogelijk kennis op te doen.
Als frisse start bij Jau® Centrum in Beweging waar ik sinds november 2019 werkzaam ben, wil ik mij nu gaan focussen op leefstijlcoaching. Ik help jullie graag in de praktijk.

Terug naar het teamoverzicht
Cookies