65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Jau® online fysiotherapie

Wist je dat je voor jouw lichamelijke klacht niet altijd naar de praktijk hoeft te komen?

'Jau® online fysiotherapie' kan bijvoorbeeld een eerste advies en tips geven, de voortgang bespreken, video's van oefeningen doornemen en jou de oefeningen toesturen naar je eigen App. Dit kan via WhatsApp, een telefonisch consult of een videoconsult.

WhatsApp

WhatsApp gebruiken wij voor een eerste contact met de praktijk. Het is bedoeld voor korte vragen om samen met jou te beslissen wat de beste oplossing is in jouw situatie. Het is een eenvoudig te realiseren contact waarmee we snel een antwoord kunnen geven op jouw hulpvraag. 

Wil je direct WhatsApp gebruiken? Voeg dan ons telefoonnummer met landcode toe aan je contacten en stel je vraag, +31 (0)162-682799.

Ben je reeds onder behandeling en heb je een vraag over je afspraak of de behandeling? dan is het verzoek ons te bellen.

Video Consult

Elkaar kunnen zien tijdens een consult werkt vaak toch het prettigst. Tijdens een videoconsult kunnen we samen op een gepaste wijze een zo best passend behandelplan opstellen. Een behandelplan met een duidelijk advies met eventueel aanvullende thuisoefeningen. Download hier onze uitleg.

Een online video consult wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij de cliënt of bij de zorgverzekeraar indien zij dit dekken in jouw polis

Telefonisch Consult

Dit is voor de mensen die graag direct advies krijgen over wat te doen en hoe om te gaan met hun fysieke klachten, maar niet de mogelijkheid hebben tot een videoconsult. De fysiotherapeut bespreekt onder andere jouw klacht, de vorderingen van het behandelplan en geeft hierbij tips en advies.

Een telefonisch consult wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij de cliënt of bij de zorgverzekeraar indien zij dit dekken in jouw polis

Interesse?

Wil jij de mogelijkheden voor online-fysiotherapie bespreken met jouw fysiotherapeut?
Bel, mail of WhatsApp ons en wij gaan zorgen dat je verder geholpen wordt.

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies