65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Kinderfysiotherapeut(e) ± 28-36 uur (36 uur per week)

Kinderfysiotherapeut(e) ± 28-36 uur

 

Kinderfysiotherapeute met leidinggevende ambities.
Ter versterking van ons team zoeken wij een kinderfysiotherapeut(e) voor ± 32 uur per week. Hou jij ervan om kinderen (en hun ouder(s)/opvoeders) te helpen en heb jij een duidelijke visie op gezondheid en kinderfysiotherapie? Lees dan de onderstaande vacature.

Wie zijn wij?
Jau® Centrum in beweging is een begrip in de regio Drimmelen. Wij zijn een actieve en dynamische organisatie dat gelooft in positieve gezondheid, in verbinden en samenwerking. We halen het beste in de cliënten en in elkaar naar boven.

Waar sta je in de organisatie?
In totaal bestaat Jau® team uit 32 (veelal) gespecialiseerde collega’s waar jij onderdeel van bent
Er zijn drie kinderfysiotherapeuten werkzaam binnen de organisatie met wie je nauw zult samenwerken. Op de locatie in Made zijn meerdere 1elijns zorgpartners werkzaam zoals een verloskundige, huisartsen, diëtiste, etc. Ook zijn er samenwerkingsverbanden met verschillende (basis)scholen en verenigingen in de omgeving.

Wat ga je doen?
Je wordt de spin het web als het gaat om Kinderfysiotherapie in de regio. Je gaat naast het behandelen en begeleiden van kinderen (0-18 jaar) met problemen rondom het bewegen en het bewegingsapparaat je bezighouden met de ontwikkeling van zorg- en preventieplannen en het borgen van de kwaliteit van het team kinderfysiotherapie. Je legt en onderhoudt contact met basisscholen, verwijzers en andere samenwerkingspartners.  Daarnaast zijn er mogelijkheden m.b.t. het begeleiden van peutergym en/of een beweegprogramma voor kinderen met een beperking, achterstand en of overgewicht.

Wie zien wij graag in ons team?
We zoeken een verbindende teamspeler die leiding durft te nemen en een duidelijke visie heeft op de ontwikkelingen van kinderfysiotherapie en het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen in het algemeen. Wij zoeken een persoon die in de ochtend opstaat met het doel om mensen te helpen. Je werkt (zoveel mogelijk) evidence based en altijd passend bij de persoon die jij begeleidt. Uiteraard ben je enthousiast bent over jouw vak, betrokken, leergierig, maar doe je zeker ook veel andere leuke dingen buiten het werk.

Wat bieden wij?
Allereerst een leuke en professionele werkomgeving met een gemotiveerd team. Daarbij een contract voor
± 36 uur per week. Bij een goede samenwerking verlengen we de overeenkomst of wordt deze omgezet in een vaste overeenkomst. Uiteraard dit alles met een passend salaris.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar michel@jau.nl. Wij nodigen je graag uit voor kennismaking.
Bij Jau® drinken we graag een kopje koffie of thee met jou!

Namens Jau®
Michel Hofkens en Bouk Donckers

Ga naar het vacature overzicht

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op. Dit kan via de onderstaande opties; ons contactformulier of ons telefoonnummer.

Cookies