65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Echografie

Echografie is een waardevolle aanvulling binnen de diagnostiek van de fysiotherapie. Het echografie-apparaat kan worden ingezet om pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten in kaart te brengen. Op deze manier kunnen achillespeesontstekingen, slijmbeursontstekingen en kalk worden gediagnosticeerd.

Echografie is voor de fysiotherapeut een fijne aanvulling om een juiste diagnose te stellen, waarna samen met de patiënt het behandelplan kan worden opgesteld. Ook is echografie een middel dat kan worden gebruikt ter evaluatie van uw behandeling; samen met de fysiotherapeut kan de cliënt op het scherm zien of de daadwerkelijke klacht ook anatomisch verbetert.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Specialist(en)

Marc Vos
Echografie
EPTE
Shockwavetherapie
Fysiotherapie
Dry needling
Anouk Schonk
Manueel therapie
Echografie
Fysiotherapie
Shockwavetherapie
Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies