65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Manueel therapie bij kinderen

Jau® beschikt over een team dat gespecialiseerd is in het helpen van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. De manueel kindertherapeut is één van de specialisten uit dit team.

De manueel kindertherapeut helpt bijvoorbeeld baby’s bij een voorkeurshouding of bij een afwijkende en onrustige slaaphouding. Daarnaast behandelt de therapeut klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, evenwichtsproblemen en een slechte tot matige motorische ontwikkeling.

De manueel kindertherapeut staat ingeschreven in het register van de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM).
Dit register waarborgt het kwaliteitsniveau middels na- en bijscholing. Zodoende krijgt het kind altijd de beste zorg.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies