65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Psychosomatische fysiotherapie

Lichaam (soma) en geest (psyche) werken samen en beïnvloeden elkaar. Wie verlegen is, wordt rood. En wie schrikt, spant de spieren aan. Langdurige spanning in de geest kan op den duur leiden tot lichamelijk klachten, zoals hoofdpijn, maag-of darmklachten, nek-of schouderklachten en vermoeidheid.

De psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt jou bij het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning. Hij betrekt de lichamelijke, psychologische en sociale aspecten bij de behandeling, waaronder leef- en werkomstandigheden.

Psychosomatische fysiotherapie kan helpen bij onverklaarbare lichamelijke klachten, stress- en spanningsklachten, chronische pijnklachten, een burn-out en angst- of paniekklachten.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Specialist(en)

Michel Hofkens
Praktijkhouder
Fysiotherapie bij psychosomatische klachten
Fysiotherapie
Arwen Smit
Psychosomatische fysiotherapie
Martine van Kaathoven
Psychosomatische Oefentherapie
Slaapoefentherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies