65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Geriatrie

De geriatrie-fysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen met complexe gezondheidsproblemen. Ook ziet de geriatrie-fysiotherapeut mensen die vanwege ziektes als Parkinson, een beroerte, MS of dementie, verschijnselen van ouderdom vertonen.

De therapeut bekijkt en onderzoekt samen met u het bewegen, aan de hand van de dagelijkse activiteiten die voor u belangrijk zijn. Vervolgens wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld om eraan te werken, zodat u uw activiteiten weer kunt oppakken of in een aangepaste vorm kunt blijven doen. Soms komt de geriatrie-fysiotherapeut ook aan huis, omdat het behandelen in uw eigen woonomgeving erg zinvol kan zijn.

De geriatrie-fysiotherapeut zorgt voor een goede afstemming met andere zorgverleners, en beziet het persoonlijk gezondheidsprobleem in de context van uw leefomgeving. Hij begeleidt en adviseert hierbij ook mantelzorgers.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Specialist(en)

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies