65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Sportfysiotherapie

Sporten is een belangrijk onderdeel in het leven van mensen. De sportfysiotherapeut begrijpt dat. Middels gerichte therapie probeert hij ervoor te zorgen dat jij jouw sportactiviteiten binnen afzienbare tijd weer kunt hervatten.

De sportfysiotherapeut behandelt blessures aan alle spieren en gewrichten. Blessures aan de knie, enkel of schouder komen hierbij het meest voor. Tijdens het onderzoek kan de therapeut bepalen wat nodig is voor herstel. Soms is extra oefening of training nodig om het ontstaan van een blessure juist te voorkómen.

Na deze diagnose volgt een sport specifieke en functionele behandeling die zich niet alleen op de blessure wordt richt, maar ook op de preventie van jouw klachten. Daarnaast speelt voorlichting een belangrijke rol. Alles met als doel om jou binnen afzienbare tijd jouw sportactiviteiten weer te kunnen laten hervatten.

De sportfysiotherapeut staat altijd in contact met andere disciplines zoals sportartsen, chirurgen en sportmasseurs.

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Specialist(en)

Kees Schellekens
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Echografie
Shockwavetherapie
Erika Roseboom – van Oosterbosch
Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Dewi Bernard
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie (io)

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies