65+ en moeite met lopen, balans of bewegen in de algemene zin?
Lees hier hoe wij kunnen helpen.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut begeleidt en behandelt kinderen (0-18jaar) met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen in hun bewegingsvaardigheden.

Deze problemen hebben vaak niet alleen invloed op het lichamelijk functioneren, maar ook op andere gebieden waardoor het voor een kind moeilijk kan zijn om mee te komen: als je als kind moeite hebt met bewegen, word je soms buitengesloten bij het sporten of bij spelletjes.

De kinderfysiotherapeut werkt samen met het kind en eventueel met de ouders, leerkrachten en andere (para)medici. Alles met en voor het kind, zodat het snel weer zichzelf kan zijn.

Hoe komt een kind bij de kinderfysiotherapeut?
Kinderen komen bij de kinderfysiotherapeut op verwijzing van de huisarts/specialist, op advies van het consultatiebureau, kinderdagverblijven of peuterspeelzalen, maar ook op initiatief van de ouder(s). Kinderen kunnen dus terecht via Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) of op verwijzing.

 

Meer informatie, vragen en/of aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of telefoonnummer

Contactformulier 0162-682799

Specialist(en)

Miriam Broens
Kinderfysiotherapie
Carmen Watson
Handtherapie
kinderfysiotherapeut (io)
Fysiotherapie
Lottie Blom
Kinderfysiotherapie
Oedeemtherapie

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisatie(s) op deelgebieden van het lichaam. Zij helpen jou graag verder wanneer je last hebt van nieuwe, langdurige of terugkerende lichamelijke klachten die jou beperken in het dagelijks leven.

Ik wil verder

Preventie

Fit worden en blijven willen we allemaal. Bij Jau® kijken we verder dan alleen fysiotherapie. Wij hebben diverse programma's ontwikkeld die jou zowel preventief als in de nazorg kunnen helpen. Elk aanbod is afgestemd op zijn/haar doelgroep, van jong tot oud.

Ik wil verder

Diagnostiek

Door middel van goed onderzoek, inzicht en controle is het mogelijk om de juiste sturing te geven aan jouw gezondheid. Naast de expertise van onze specialisten beschikken we over een modern Testlab waarmee het mogelijk is complete analyses te maken van jouw gezondheid.

Ik wil verder

Afspraak maken

Plan eenvoudig en snel een afspraak in bij één van onze specialisten. Dit kan via de onderstaande opties; ons afspraakformulier of ons telefoonnummer.

Cookies